Descriere

ONG

 
Link-uri
promovare
1 2 3 Next >>
Asociatia De Lupta Antidrog A.M.A Deschide în pagină nouă Site Partener
Scopul Asociatiei il reprezinta desfasurarea de programe sau proiecte in domeniul prevenirii traficului si consumului de droguri , in domeniul tratamentului , recuperarii si reinsertiei sociale a dependentilor de droguri ,alcool, tutun, precum si alte dependente, in domeniul prevenirii virusului HIV/SIDA , al traficului cu fiinte umane , al terorismului , crimei organizate , coruptiei si apararii drepturilor omului si domeniul cooperarii internationale, de interes general si/sau comunitar,in tara sau strainatate, in nume propriu sau in parteneriat cu persoane fizice sau fundatii, in vederea realizarii de programe antidrog, antiterorism, trafic de fiinte umane, crima organizata si anticoruptie de catre acestea din urma .
http://www.antidrog.winnity.ro
Data:08/03/2010 , Google PageRank:
 
Asociatia Aqvarius. Noua paradigma culturala. Deschide în pagină nouă
Asociatia Aqvarius promoveaza noua paradigma culturala,spiritualitatea romana si universala,respectul pentru natura,alimentatie naturala, tinerii creatori,drepturile si indatoririle omului.
http://www.aqvarius.ro
Data:20/01/2008 , Google PageRank:
 
Actiunea Romana Deschide în pagină nouă
Site al Asociatiei Actiunea Romana. Dedicat studierii istoriei romanesti interbelice. Contine cercetari, documente din presa vremii, sinteze.
http://www.zelea-codreanu.com
Data:24/05/2008 , Google PageRank:
 
Aosciatia de Sprijin a Somerilor Deschide în pagină nouă
Asociatia de Sprijin a Somerilor Dâmbovita (A.S.S.D.) este o organizatie neguvernamentala si non-profit ale carei servicii se adreseaza tinerilor,persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si categoriilor defavorizate!
http://www.assd.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Ascociatia EcoPlanning Deschide în pagină nouă
EcoPlanning este un ONG din Oradea care presupune proiecte de dezvoltare durabila, ameliorarea calitatii vietii si organizarea spatiilor geografice prin masuri de amenajare teritoriala. Realizarea de documente de planificare teritoriala, strategii de dezvoltare teritoriala, materiale grafice si cartografice, analize geografice, studii de impact asupra teritoriului si mediului.
http://www.ecoplanning.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Asociatia Inapoi la Munca Deschide în pagină nouă
Asociatia "Inapoi la Munca" este o asociatie nonguvernamentala si non-profit infiintata in anul 2001 care are drept scop evaluarea si certificarea competentelor profesionale in vederea formarii profesionale a fortei de munca din Romania.
http://www.inapoilamunca.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Asociatia Pro Stem Cell - Pentru viata Deschide în pagină nouă
Initiativele PRO STEM CELL tintesc crearea unei platforme de comunicare care uneste trei mari aspecte ale vietii celor cu nevoi speciale: educatia, participarea publica si industriile creative.
http://www.prostemcell.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Centrul Crestin Sibiu – asociatie de caritate Deschide în pagină nouă
Centrul Crestin Sibiu este o asociatie crestina de caritate, care conduce proiecte sociale menite sa ajute oamenii din judetul Sibiu, precum si sa duca Cuvantul lui Dumnezeu la cei care in nevoie.
http://www.ccsibiu.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Cursuri de Calificare Gratuite Deschide în pagină nouă
Aici veti gasi toate informatiile necesare cu privire la cursuri de calificare gratuite, cursuri de calificare cu plata, numarul persoanelor inscrise la cursuri si ultimele noutati.
http://www.cursuricalificaregratuite.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Evaluare Competente Deschide în pagină nouă
Evaluare Competente.ro se adreseaza persoanelor care au cunostintele teoretice si deprinderile practice necesare unei calificari sau ocupatii, dar nu au dovada acestei calificari (certificat de absolvire/certificat de calificare/certificat de competente).
http://www.evaluarecompetente.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
  1 2 3 Next >>
 
Legendă

Deschide în pagină nouă  Deschide Link-ul in pagina nouă.
Site Partener Site Web cu link reciproc SiteIndex - Director Web.
 
Categorii: 182, Link-uri: 19,160, Pagini: 0
Cele mai populare cautari:
· Anunturi gratuite · Anunturi gratuite · Speed Dating ·
SiteIndex © Copyright Octombrie 2009

Powered by ADP