Cele mai importate site-uri web create in Romania

Tu ce website ai? Inscrie-l gratuit aici, pe siteindex.ro!

Descriere

Servicii

 

Echipa CSDesign este formata de tineri pasionati de Internet, ce ofera servicii de creare site in domeniul servicii si crede in onestitate si relatiile pe termen lung. De aceea CSDesign ofera sprijina in toate proiectele sale, iar clienti primesc asistenta completa si gazduire permanenta a site-ului. Misiunea pe care CSDesign si-o asumam este aceea de a oferi servicii de web design complete care sa contribuie la indeplinirea obiectivelor cu privire la prezenta dvs. pe Internet.

CSDesign va ofera servicii web profesionale complete

Gazduire Web Shared, Server Virtual sau Dedicat

Inregistrare domenii web

Mii de domenii sunt inregistrate zilnic. Inregistreaza-ti si tu acum domeniul dorit cat timp este inca liber. La noi beneficiezi de rapiditate in inregistrare. La alegere poti opta si pentru name servere proprii.

Gazduire site sau magazin

CSDesign ofera serviciul de hosting web pe servere aflate in centre de date profesionale si garantia de uptime 99.9% pe an pentru a fi permanent online pentru a fi accesat de catre clienti sau potentiali clienti.

Securizare date online

Site-ul dvs. este in siguranta, administrarea contului de hosting beneficiaza de licenta cPanel si certificat de securitate SSL, iar sistemul face backup automat zilnic.

Suport clienti

Echipa CSDesign este pregatita 24/7 sa raspunda solicitarilor clientilor sai.


Cere acum oferta de pret pentru creare website de servicii.Link-uri
promovare
1 2 3 4 5 Next >>
Montaj aer conditionat Deschide în pagină nouă Site Partener
Realizam montaj aer conditionat in 24/48 de ore din momentul plasarii comandei ferme din partea dumneavoastra. Cititi pe site-ul nostru ce cuprinde montajul standard al unui aparat de aer conditionat, ce este inclus si ce se plateste suplimentar la o operatiune de montaj aer conditionat.
http://www.montajaer-conditionat.page.tl
Data:26/12/2012 , Google PageRank:
 
PC Service Deschide în pagină nouă Site Partener
Instalare Windows Partitionare si formatare hard-disk Intretinere lunara sistem (curatare registri, defragmentare hdd, restaurare sistem de operare, scanare HDD cu antivirus) Instalare drivere si programe dedicate computerului dvs codecuri, playere Instalare programe si jocuri Instalare retea calculatoare Curatare de praf a calculatorului Inlocuire componente computer Instalare si configurare componente computer: HDD, RAM placa de retea, placa de sunet, placa video
http://www.service.site88.net
Data:26/12/2012 , Google PageRank:
 
Gazduire Profesionala - Inregistrari Domenii , Oferta Unica In Romania Deschide în pagină nouă
Oferta Unica in Romania pentru gazduire si inregistrari Domenii! Inregistrari domenii .ro .com .net incepand de la 4 si gazduire incepand de la doar 0,80 !
http://www.extra-hosting.ro
Data:08/07/2008 , Google PageRank:
 
Promovare web Deschide în pagină nouă
In urma experientei acumulate pe parcursul celor trei ani de activitate va prezentam o oferta de exceptie prin care va aducem garantat siteul pe prima pagina in google.Va inscriem siteul intr-un numar total de 100 de Directoare Web si nu numai.
http://www.publicam.ro
Data:09/10/2008 , Google PageRank:
 
Web design. Depanare calculator Deschide în pagină nouă
Ai probleme cu laptopul? Vrei un site propriu? Te ajutam cu tot ce inseamna: calculator, instalare windows, web design, promovare net si multe altele
http://www.excelent-it.com
Data:13/03/2009 , Google PageRank:
 
Firma Curatenie Bucuresti ActivStedo Deschide în pagină nouă
Firma de curatenie care va ofera servicii profesionale de curatenie prin de firma de curatenie Activ Stedo din Bucuresti,decaparea si curatarea halelor industriale,operatiuni de slefuire si de tratare a pardoselii din marmura si granit, precum si operatiuni de slefuire si lacuire a parchetului.
http://www.activstedo.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
WebMrk - servicii de optimizare seo si design web Deschide în pagină nouă
WebMrk este o agentie de publicitate online specializata in servicii de optimizare seo si design web.
http://www.webmrk.eu
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Administrare si intretinere site Deschide în pagină nouă
Alfa Vision din Timisoara ofera servicii de intretinere si administrare site. Dupa crearea unui site de prezentare este foarte importanta mentenanta, intretinerea si modificarea acestuia.
http://www.alfavision.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Ai probleme cu calculatorul? Venim la tine acasa sau la birou! Deschide în pagină nouă
Oferim service, software si hardware, la domiciliu sau la sediul clientilor. De asemenea la cerere incheiem contracte de service, consulatanta si menetenanta a retelelor de calculatoare de care dispuneti. Oferim servicii de webdesign gratuit pentru clientii cu contract de service si contracost pentru orice alt client.
http://www.servicecalculatoare.lx.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Alex Cernatescu Deschide în pagină nouă
Am o experienta de 11 ani in new business development, tehnologie si comunicare din care ultimii 6 ani in antreprenoriat. Am fondat in 2007 alaturi de fratele meu Andrei compania Infinit Solutions Agency
http://alexcernatescu.com
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
  1 2 3 4 5 Next >>
 
Legendă

Deschide în pagină nouă  Deschide Link-ul in pagina nouă.
Site Partener Site Web cu link reciproc SiteIndex - Director Web.
 
Categorii: 182, Link-uri: 24,477, Pagini: 0

Cele mai populare cautari:

CSDesign · Servicii web · Creare site · Creare magazin online

SiteIndex © Copyright 2009 2018
Powered by ADP