Cele mai importate site-uri web create in Romania

Tu ce website ai? Inscrie-l gratuit aici, pe siteindex.ro!

Descriere

Invatamant superior

 

Echipa CSDesign este formata de tineri pasionati de Internet, ce ofera servicii de creare site in domeniul invatamant superior si crede in onestitate si relatiile pe termen lung. De aceea CSDesign ofera sprijina in toate proiectele sale, iar clienti primesc asistenta completa si gazduire permanenta a site-ului. Misiunea pe care CSDesign si-o asumam este aceea de a oferi servicii de web design complete care sa contribuie la indeplinirea obiectivelor cu privire la prezenta dvs. pe Internet.

CSDesign va ofera servicii web profesionale complete

Gazduire Web Shared, Server Virtual sau Dedicat

Inregistrare domenii web

Mii de domenii sunt inregistrate zilnic. Inregistreaza-ti si tu acum domeniul dorit cat timp este inca liber. La noi beneficiezi de rapiditate in inregistrare. La alegere poti opta si pentru name servere proprii.

Gazduire site sau magazin

CSDesign ofera serviciul de hosting web pe servere aflate in centre de date profesionale si garantia de uptime 99.9% pe an pentru a fi permanent online pentru a fi accesat de catre clienti sau potentiali clienti.

Securizare date online

Site-ul dvs. este in siguranta, administrarea contului de hosting beneficiaza de licenta cPanel si certificat de securitate SSL, iar sistemul face backup automat zilnic.

Suport clienti

Echipa CSDesign este pregatita 24/7 sa raspunda solicitarilor clientilor sai.


Cere acum oferta de pret pentru creare website de invatamant superior.Link-uri
promovare
1 2 3 Next >>
Cand viata iti intinde un examen, ai nevoie de... Fitzuica! Deschide în pagină nouă
Mult mai interactiv. Viata de facultate pe net. Interviuri din campusul tau, clipuri mai mult sau mai putin haioase, dar sigur interesante. Viata de facultate de maxim. Student adevarat. Fitzuica.ro
http://www.fitzuica.ro
Data:14/11/2007 , Google PageRank:
 
Dezvoltare personala Deschide în pagină nouă
Misiunea specialistilor TRAINART este de a aduce rezultate concrete pozitive in dezvoltarea organizatiilor partenere, prin traininguri care au o aplicabilitate practica imediata. Specialistii nostri deruleaza traininguri adaptate realitatii fiecarei companii in parte, studiind compania client, concurenta acesteia si realizand sesiuni de follow-up in teren precum si coaching
http://www.trainart.ro
Data:05/06/2009 , Google PageRank:
 
anunturi studentesti diverse Deschide în pagină nouă
Veti gasi pe acest site produse de la studenti pentru studenti si nu numai. Aici in bazarul studentesc aveti ocazia sa cumparati la preturi mici obiecte sau lucruri de calitate. Anunturile sunt dintre cele mai diverse.
http://www.studentie.ro/bazar/anunturi/
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Casti pentru copiat Deschide în pagină nouă
http://www.casti-copiat.ro/ va ofera cele mai bune oferte pentru casti pentru copiat. Gasiti cele mai bune oferte pentru diverse modele de casti si tehnologii ( cu fir, vibratii, cu telefon, fara telefon, ceas cu SIM, etc). Oferim si posibilitatea de inchiriere.
http://www.casti-copiat.ro/
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Cursuri universitare UK in limba engleza Deschide în pagină nouă
Universitatea Britanica aduce tinerilor romani sansa de a studia cursuri ale universitatilor din Marea Britanie aici in Romania. Cursuri de licenta BA - Bachelor of Arts (Hons) si BSC - Bachelor of Sciences (Hons).
http://www.universitateabritanica.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Facultate Bucuresti Deschide în pagină nouă
Facultati Bucuresti este un site de informare ce contine informatii utile despre Universitatile si Facultatile din Bucuresti. Puteti gasi atat facultati de stat cat si particulare.
http://www.facultati-bucuresti.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Facultate de limbi straine Deschide în pagină nouă
Facultatea de Limbi Straine UCDC realizeaza cursuri in una din limbile japoneza, turca, franceza, araba, rusa, italiana, engleza, germana, chineza, spaniola, romana.
http://limbi-straine.ucdc.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Facultatea.org - catalog facultati Romania Deschide în pagină nouă
Facultatea.org contine lista facultati de stat si particulare din Romania, ordonate dupa orase si universitati, astfel incat utilizatorii pot gasi mai usor site-urile facultatilor pentru informatii despre admitere, cursuri, licenta, master, doctorat.
http://www.facultatea.org
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
facultati Deschide în pagină nouă
Lista facultatilor din Romania cu toate detaliile referitoare la admitere, camine, taxe scolare, organizatii studentesti, carti si referate.
http://www.facultati.org
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Facultati Particulare Deschide în pagină nouă
Site dedicat Institutiilor Particulare de Invatamant din Romania, cu o structura completa si inteligenta a informatiilor, care il transforma intr-un motor de cautare rapid si eficient, ce are raspuns la orice aspect ce tine de domeniul educatiei din Romania si a entitatilor cu care se intersecteaza,colaboreaza.
http://www.facultatiparticulare.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
  1 2 3 Next >>
 
Legendă

Deschide în pagină nouă  Deschide Link-ul in pagina nouă.
Site Partener Site Web cu link reciproc SiteIndex - Director Web.
 
Categorii: 182, Link-uri: 24,477, Pagini: 0

Cele mai populare cautari:

CSDesign · Servicii web · Creare site · Creare magazin online

SiteIndex © Copyright 2009 2018
Powered by ADP