Cele mai importate site-uri web create in Romania

Tu ce website ai? Inscrie-l gratuit aici, pe siteindex.ro!

Descriere

Locuri de munca

 
Categorii
director web Institutii (7)
  director web Recrutare (132)
  director web Resurse umane (15)
 

Echipa CSDesign este formata de tineri pasionati de Internet, ce ofera servicii de creare site in domeniul locuri de munca si crede in onestitate si relatiile pe termen lung. De aceea CSDesign ofera sprijina in toate proiectele sale, iar clienti primesc asistenta completa si gazduire permanenta a site-ului. Misiunea pe care CSDesign si-o asumam este aceea de a oferi servicii de web design complete care sa contribuie la indeplinirea obiectivelor cu privire la prezenta dvs. pe Internet.

CSDesign va ofera servicii web profesionale complete

Gazduire Web Shared, Server Virtual sau Dedicat

Inregistrare domenii web

Mii de domenii sunt inregistrate zilnic. Inregistreaza-ti si tu acum domeniul dorit cat timp este inca liber. La noi beneficiezi de rapiditate in inregistrare. La alegere poti opta si pentru name servere proprii.

Gazduire site sau magazin

CSDesign ofera serviciul de hosting web pe servere aflate in centre de date profesionale si garantia de uptime 99.9% pe an pentru a fi permanent online pentru a fi accesat de catre clienti sau potentiali clienti.

Securizare date online

Site-ul dvs. este in siguranta, administrarea contului de hosting beneficiaza de licenta cPanel si certificat de securitate SSL, iar sistemul face backup automat zilnic.

Suport clienti

Echipa CSDesign este pregatita 24/7 sa raspunda solicitarilor clientilor sai.


Cere acum oferta de pret pentru creare website de locuri de munca.Link-uri
promovare
1 2 3 4 5 Next >>
Broadcast A Resume, Talking CV, Post Audio Resume, Post Video Resume, Resume Referral, Create Audio, Video Resume Deschide în pagină nouă
Create resume-using wizard writing tool, Post talking CV/Resume online. Resume sourcing of audio resume attracts recruiter’s job opportunities and efficient job search is enabled in your profile. Audio / Video resume for job seekers.
http://www.gorecroot.com/job-seeker-talk.aspx
Data:13/03/2009 , Google PageRank:
 
Firme recrutare - Oferte de munca in strainatate Deschide în pagină nouă
Agentie de recrutare si plasament forta de munca, ofera servicii de recrutare personal pentru companii interne si externe, locuri de munca in strainatate si in Romania in diverse domenii. www.eurolife-consulting.ro tel. 0213108369
http://www.eurolife-consulting.ro/index.php
Data:05/10/2008 , Google PageRank:
 
Locuri de munca Deschide în pagină nouă
Portal de resurse umane, oferte de munca, cereri de munca, motor de cautare al job-urilor din Romania, modele de CV-uri europene, codul muncii, documente utile.
http://www.locuri-de-munca.net
Data:24/03/2008 , Google PageRank:
 
Locuri de munca Deschide în pagină nouă
PlusJobs.ro - Marele tau plus in cariera, oferte de locuri de munca, servicii profesionale pentru candidati si companii, creare pana la 10 Cv-uri si scrisori de intentie.
http://www.plusjobs.ro
Data:29/03/2008 , Google PageRank:
 
Munca la Domiciliu Deschide în pagină nouă
Oportunitati si Oferte reale in domeniul munca la domiciliu. Vei gasi pe pagina noastra informatii utile despre diverse domenii cum ar fi bani pe net.
http://www.muncaladomiciliu.info
Data:05/10/2008 , Google PageRank:
 
Posting Your Resume Online, Curriculum Vitae with Photo, Job Seekers Upload Resume, Resume Helper, Resume Posting Services: Deschide în pagină nouă
Posting Your Resume Online - Curriculum Vitae with Photo, Job Seekers Upload Resume, Write a Resume, Resume Helper for Health Care, IT, Retail, ITES, Hospitality, BPO, Call Center.
http://www.gorecroot.com/job-seekers.aspx
Data:06/03/2009 , Google PageRank:
 
AbuDhabiStudio - Videochat Ploiesti Deschide în pagină nouă
AbuDhabiStudio angajeaza fete varsta minima 18 ani pt. activitatea de videochat la studio sau la domiciliu.Se lucreaza cu site-uri neaccesate din Romania.Se asigura un venit minim GARANTAT de 500$ lunar indiferent de realizari.
http://www.abudhabistudio.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Agentie intermediere dansatoare Deschide în pagină nouă
DANSATOARE?Incepatoare sau cu experienta? Te asteptam sa ne vizitezi, sa te convingi de seriozitatea noastra, sa colinzi lumea alaturi de noi,in SIGURANTA, LEGAL si DECENT!
http://www.dansatoare-cluburi.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Agentie munca temporara Deschide în pagină nouă
MBH INTERIM este o agentie de munca temporara cu servicii profesionale de gestiune resurse umane pentru munca temporara. Leasing de personal si plasare de personal pentru locuri de munca in strainatate si in Romania.
http://www.mbh-interim.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Angajari Bucuresti Deschide în pagină nouă
LOCURI DE MUNCA BUCURESTI, siteul pe care gasesti cele mai noi anunturi de angajari Bucuresti, locuri de munca Bucuresti part time si locuri de munca Bucuresti full time.
http://www.locuridemuncabucuresti.info/
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
  1 2 3 4 5 Next >>
 
Legendă

Deschide în pagină nouă  Deschide Link-ul in pagina nouă.
Site Partener Site Web cu link reciproc SiteIndex - Director Web.
 
Categorii: 182, Link-uri: 24,477, Pagini: 0

Cele mai populare cautari:

CSDesign · Servicii web · Creare site · Creare magazin online

SiteIndex © Copyright 2009 2018
Powered by ADP