Cele mai importate site-uri web create in Romania

Tu ce website ai? Inscrie-l gratuit aici, pe siteindex.ro!

Descriere

Servicii medicale

 

Echipa CSDesign este formata de tineri pasionati de Internet, ce ofera servicii de creare site in domeniul servicii medicale si crede in onestitate si relatiile pe termen lung. De aceea CSDesign ofera sprijina in toate proiectele sale, iar clienti primesc asistenta completa si gazduire permanenta a site-ului. Misiunea pe care CSDesign si-o asumam este aceea de a oferi servicii de web design complete care sa contribuie la indeplinirea obiectivelor cu privire la prezenta dvs. pe Internet.

CSDesign va ofera servicii web profesionale complete

Gazduire Web Shared, Server Virtual sau Dedicat

Inregistrare domenii web

Mii de domenii sunt inregistrate zilnic. Inregistreaza-ti si tu acum domeniul dorit cat timp este inca liber. La noi beneficiezi de rapiditate in inregistrare. La alegere poti opta si pentru name servere proprii.

Gazduire site sau magazin

CSDesign ofera serviciul de hosting web pe servere aflate in centre de date profesionale si garantia de uptime 99.9% pe an pentru a fi permanent online pentru a fi accesat de catre clienti sau potentiali clienti.

Securizare date online

Site-ul dvs. este in siguranta, administrarea contului de hosting beneficiaza de licenta cPanel si certificat de securitate SSL, iar sistemul face backup automat zilnic.

Suport clienti

Echipa CSDesign este pregatita 24/7 sa raspunda solicitarilor clientilor sai.


Cere acum oferta de pret pentru creare website de servicii medicale.Link-uri
promovare
1 2 3 4 5 Next >>
Doctor Healthy Deschide în pagină nouă Site Partener
Medical news and much more Just click it...
http://doctor-healthy.blogspot.com/
Data:13/10/2009 , Google PageRank:
 
Tratament psoriazis Deschide în pagină nouă
Clinicile Psoremiss reprezinta o retea internationala de clinici specializate in care se trateaza psoriazis printr-un tratament unic, fara corticoizi si acnee prin terapie fotodinamica. Sunt prezentate date despre companie, tipurile de servicii si datele de contact ale clinicilor din tara.
http://www.psoremiss.ro/
Data:05/06/2009 , Google PageRank:
 
Clinica hemoroizi Deschide în pagină nouă
-OnClinic reprezinta o retea internationala de clinici specializate in care se trateaza mai multe afectiuni precum psoriazis, varice sau disfunctii sexuale masculine printr-un tratament unic. Sunt prezentate date despre companie, tipurile de servicii si datele de contact ale clinicilor din tara. -OnClinic reprezinta o retea internationala de clinici specializate in tratamentul psoriazis-ului fara corticoizi, al varicelor, hemoroizilor si disfunctiilor sexuale masculine. Sunt prezentate date despre companie, tipurile de servicii si datele de contact ale clinicilor din tara.
http://www.onclinic.ro/
Data:28/04/2009 , Google PageRank:
 
Deschide în pagină nouă
Profesor Doctor Bogdan Popa este specializat in tratamentul interventional vascular ce consta in cateterizarea selectiva prin tehnica Seldinger a regiunii interesate si introducerea locala de diferite materiale emboligene pentru a intrerupe temporar sau definitiv a fluxului sangvin in teritoriul arterial interesat.
http://www.drbogdanpopa.com
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
0000 Deschide în pagină nouă
analize pisica,analize caine,analize veterinare
http://www.synevovet.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Acupuncture and balneary clinics Deschide în pagină nouă
Are you seeking affordable plastic and aesthetic surgery abroad? How about dental treatments or balneary clinics? Intermedline is the solution for you. Our company works with private clinics from Romania and takes care of all your accomodations.
http://www.intermedline.com
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Afectiuni chirurgicale frecvente Deschide în pagină nouă
Site-ul ofera lamuriri pe intelesul tuturor in ceea ce priveste cele mai frecvente afectiuni chirurgicale. Este cunoscut faptul ca uneori comunicarea dintre medic si pacient poate fi deficitara, de aceea comunicarea in scris este o buna solutie.
http://www.teodorbuliga.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
American Medical Center Deschide în pagină nouă
AMERICAN MEDICAL CENTER ofera : tratament sanatate Israel, tratament in strainatate (tratament in Israel), tratament cancer, transplant maduva, chirurgie cardiovasculara, cardiologie, chimioterapie, oncologie, fertilizare in vitro, turism medical, medicina muncii, stomatologie
http://www.americanmedicalcenter.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Analize medicale Deschide în pagină nouă
Ce faci cand ai probleme de sanatate? Dai fuga la medic sa iti spuna ce analize medicale trebuie sa iti faci. Dar cum pretul analizelor este destul de piperat ai dori sa cauti cel mai ieftin laborator de analize medicale si care sa ofere si calitate. Ar fi de preferat la laboratorul de analize sa fie in cadrul unei clinici unde pot fi interpretate si sa primesti si recomandari medicale
http://www.romclinic.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Analize, Analize Medicale, Analize Laborator, Analize Sange Deschide în pagină nouă
Furnizam o gama larga de analize medicale destinate altor laboratoare: test hiv, colesterol, dermatologie, vsh, catalog preturi analize, reactivi laborator, reactivi elisa, consumabile laborator
http://www.tody.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
  1 2 3 4 5 Next >>
 
Legendă

Deschide în pagină nouă  Deschide Link-ul in pagina nouă.
Site Partener Site Web cu link reciproc SiteIndex - Director Web.
 
Categorii: 182, Link-uri: 24,477, Pagini: 0

Cele mai populare cautari:

CSDesign · Servicii web · Creare site · Creare magazin online

SiteIndex © Copyright 2009 2018
Powered by ADP