Cele mai importate site-uri web create in Romania

Tu ce website ai? Inscrie-l gratuit aici, pe siteindex.ro!

Descriere

ONG

 

Echipa CSDesign este formata de tineri pasionati de Internet, ce ofera servicii de creare site in domeniul ong si crede in onestitate si relatiile pe termen lung. De aceea CSDesign ofera sprijina in toate proiectele sale, iar clienti primesc asistenta completa si gazduire permanenta a site-ului. Misiunea pe care CSDesign si-o asumam este aceea de a oferi servicii de web design complete care sa contribuie la indeplinirea obiectivelor cu privire la prezenta dvs. pe Internet.

CSDesign va ofera servicii web profesionale complete

Gazduire Web Shared, Server Virtual sau Dedicat

Inregistrare domenii web

Mii de domenii sunt inregistrate zilnic. Inregistreaza-ti si tu acum domeniul dorit cat timp este inca liber. La noi beneficiezi de rapiditate in inregistrare. La alegere poti opta si pentru name servere proprii.

Gazduire site sau magazin

CSDesign ofera serviciul de hosting web pe servere aflate in centre de date profesionale si garantia de uptime 99.9% pe an pentru a fi permanent online pentru a fi accesat de catre clienti sau potentiali clienti.

Securizare date online

Site-ul dvs. este in siguranta, administrarea contului de hosting beneficiaza de licenta cPanel si certificat de securitate SSL, iar sistemul face backup automat zilnic.

Suport clienti

Echipa CSDesign este pregatita 24/7 sa raspunda solicitarilor clientilor sai.


Cere acum oferta de pret pentru creare website de ong.Link-uri
promovare
1 2 3 Next >>
Asociatia De Lupta Antidrog A.M.A Deschide în pagină nouă Site Partener
Scopul Asociatiei il reprezinta desfasurarea de programe sau proiecte in domeniul prevenirii traficului si consumului de droguri , in domeniul tratamentului , recuperarii si reinsertiei sociale a dependentilor de droguri ,alcool, tutun, precum si alte dependente, in domeniul prevenirii virusului HIV/SIDA , al traficului cu fiinte umane , al terorismului , crimei organizate , coruptiei si apararii drepturilor omului si domeniul cooperarii internationale, de interes general si/sau comunitar,in tara sau strainatate, in nume propriu sau in parteneriat cu persoane fizice sau fundatii, in vederea realizarii de programe antidrog, antiterorism, trafic de fiinte umane, crima organizata si anticoruptie de catre acestea din urma .
http://www.antidrog.winnity.ro
Data:08/03/2010 , Google PageRank:
 
Asociatia Aqvarius. Noua paradigma culturala. Deschide în pagină nouă
Asociatia Aqvarius promoveaza noua paradigma culturala,spiritualitatea romana si universala,respectul pentru natura,alimentatie naturala, tinerii creatori,drepturile si indatoririle omului.
http://www.aqvarius.ro
Data:20/01/2008 , Google PageRank:
 
Actiunea Romana Deschide în pagină nouă
Site al Asociatiei Actiunea Romana. Dedicat studierii istoriei romanesti interbelice. Contine cercetari, documente din presa vremii, sinteze.
http://www.zelea-codreanu.com
Data:24/05/2008 , Google PageRank:
 
Adoptii copii Deschide în pagină nouă
#EuAdopt iti ofera detaliile de care ai nevoie in legatura cu adoptiile de copii din Romania; oferim informatii si conditii complete de adoptie a unui copil.
http://www.euadopt.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Aosciatia de Sprijin a Somerilor Deschide în pagină nouă
Asociatia de Sprijin a Somerilor Dâmbovita (A.S.S.D.) este o organizatie neguvernamentala si non-profit ale carei servicii se adreseaza tinerilor,persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si categoriilor defavorizate!
http://www.assd.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Ascociatia EcoPlanning Deschide în pagină nouă
EcoPlanning este un ONG din Oradea care presupune proiecte de dezvoltare durabila, ameliorarea calitatii vietii si organizarea spatiilor geografice prin masuri de amenajare teritoriala. Realizarea de documente de planificare teritoriala, strategii de dezvoltare teritoriala, materiale grafice si cartografice, analize geografice, studii de impact asupra teritoriului si mediului.
http://www.ecoplanning.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Asociatia Inapoi la Munca Deschide în pagină nouă
Asociatia "Inapoi la Munca" este o asociatie nonguvernamentala si non-profit infiintata in anul 2001 care are drept scop evaluarea si certificarea competentelor profesionale in vederea formarii profesionale a fortei de munca din Romania.
http://www.inapoilamunca.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
ASOCIATIA MOTIVATIONALA ARMONIA - ONG care sprijina persoanele cu dizabilitati Deschide în pagină nouă
ASOCIATIA MOTIVATIONALA ARMONIA are ca scop sprijinirea persoanelor cu handicap temporar sau permanent conform nevoilor acestora, prin consiliere psihologica si motivationala, dezvoltare personala si cresterea calitatii vietii pentru o mai buna integrare sociala, formare si integrare profesionala, promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, consiliere si asistenta in relatia cu alte institutii, guvernamentale sau neguvernamentale, acordarea de sprijin material, in armonie cu principiul solidaritatii si respectarii valorilor umane traditionale.
http://www.ama.org.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Asociatia Pro Stem Cell - Pentru viata Deschide în pagină nouă
Initiativele PRO STEM CELL tintesc crearea unei platforme de comunicare care uneste trei mari aspecte ale vietii celor cu nevoi speciale: educatia, participarea publica si industriile creative.
http://www.prostemcell.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
 
Centrul Crestin Sibiu – asociatie de caritate Deschide în pagină nouă
Centrul Crestin Sibiu este o asociatie crestina de caritate, care conduce proiecte sociale menite sa ajute oamenii din judetul Sibiu, precum si sa duca Cuvantul lui Dumnezeu la cei care in nevoie.
http://www.ccsibiu.ro
Data:30/11/-1 , Google PageRank:
  1 2 3 Next >>
 
Legendă

Deschide în pagină nouă  Deschide Link-ul in pagina nouă.
Site Partener Site Web cu link reciproc SiteIndex - Director Web.
 
Categorii: 182, Link-uri: 24,477, Pagini: 0

Cele mai populare cautari:

CSDesign · Servicii web · Creare site · Creare magazin online

SiteIndex © Copyright 2009 2018
Powered by ADP