Cele mai importate site-uri web create in Romania

Tu ce website ai? Inscrie-l gratuit aici, pe siteindex.ro!

Adaugă un site în directorul SiteIndex

   Directorul SiteIndex este curaţat de “junk-ul” pe care îl gaseşti de obicei oriunde, deoarece noi suntem foarte stricţi cu ce, unde şi cum se listează.
   Noi nu doar îţi listăm site-ul în directorul nostru, ci de asemenea îi spunem “crawler-ului” nostru să adauge alte pagini valoroase din site-ul tău în baza noastră de date.

Tu nu trebuie sa adaugi un link reciproc catre www.siteindex.ro, dar site-urile care il au vor avea o pozitionare mai inalta printre celelalte site-uri si vor avea o iconita asezata langa link. Daca doresti sa pui link reciproc catre www.siteindex.ro, simte-te liber sa folosesti urmatorul cod:

Linkul trebuie plasat in pagina pe care vrei sa o propui. Esti liber sa schimbi linkul atata timp cat este: vizibil (nu ascuns) si duce direct catre pagina principala http://www.siteindex.ro. Noi vom verifica linkul cu urmatoarea expresie : <a(.*)href="http://(.*)siteindex.ro(.*)>(.*)</a>
De asemenea poti sa dai link reciproc si cu urmatoarea imagine:

  Reguli Generale:
 • Editorul de directoare va verifica continutul site-ului tau inainte de a-l face disponibil tuturor vizitatorilor.
 • Serverul tau trebuie sa genereze un respuns valid “200ok” pentrul URL-ul propus.
 • Nu propune site-uri mirror. Acestea sunt site-uri care au continut identic dar au URL-uri diferite.
 • Nu propune URL-uri care contin numai acelasi sau continut asemanator cu alte site-uri pe care tu e posibil sa le ai listate deja in director. Propuneri multiple ale aceluiasi site sau ale altora asemanatoare pot duce la excluderea si/sau stergerea acestora si a tuturor site-urilor afiliate.
 • Nu iti deghiza propunerea sau nu o face de mai multe ori.
  Exemplu: http://www.siteindex.ro and http://www.siteindex.ro/index.php
 • Nu propune site-uri cu o adresa care conduce la o alta adresa.
 • Nu propune site-uri “In constructie” . Asteapta pana cand site-ul este complet inainte de a-l propune. Site-urile care sunt incomplete, contin notificari "In Constructie".
 • Directorul Web SiteIndex nu doreste sa fie asociat cu cateva tipuri de continut, comportament si/sau produse, si nu va accepta site-uri care contin aceste tipuri de documente :
  1. Continut pentru adulti.
  2. Violenta, excesiva folosire a limbajului vulgar sau obscen.
  3. Reclame excesive, dublate sau care sunt de partea concurentei.
  4. Continut legat de suferinta umana sau moarte.
  5. Produse supuse drepturilor de autor sau marcilor inregistrate cum ar fi : descarcarea MP3-urilor, copierea DVD-urilor, produse de contrabanda.
  6. Armament, munitie, artificii sau explozibili.
  7. Jocuri de Noroc.
  8. Droguri ilegale sau aluzii legate de droguri.
  9. Propaganda, continut cu tenta ofensiva sau de controversa.
  10. Materiale rau famate, defaimatoare, amenintatoare sau altele care sprijina orice individ sau grupare.
  11. Vanzarea partilor corpului omenesc sau a fluidelor acestuia.
  12. Vanzarea substantelor primejdioase.
  13. Probleme si cauze ale organizatiilor politice, religioase si de caritate.
  14. Vanzarea tutunului, si a produselor fabricate din tutun.
  15. Spionarea, supravegherea, interceptarea sau promovarea echipamentelor de bruiere.
  16. Vanzarea (sau facilitarea acesteia) a medicamentelor pe baza de reteta.
  17. Vanzarea sau contrafacerea a obiectelor furate.
  18. Vanzarea legitimatiior guvernamentale sau ale politiei.
  19. Vanzarea bauturilor alcoolice.
 • Nu propune site-uri care contin multe linkuri afiliate.
 • Propune site-ul intr-o singura categorie, cea mai relevanta. Site-urile propuse unor categorii nepotrivite vor fi respinse sau excluse .
 • Programele de autoinscriere sunt (si au fost dintotdeauna) o violare a acestei proceduri. Site-urile inscrise automat sunt insemnate si sterse , fara a te mai notifica. Inscrierile automate insistente ne pot forta sa te banam de pe site-ul www.siteindex.ro astfel incat sa putem aduce resurse persoanelor adevarate.
* Un editor va verifica propunerea ta pentru a determina daca site-ul va fi inclus in director. In functie de factori cum ar fi volumul propunerilor pentru o anumita categorie poate dura cateva zile sau mai mult, pana cand propunerea ta va fi revizuita. Te rugam sa propui un singur URL catre Directorul Web SiteIndex, o singura data. Inca o data, mai multe propuneri ale aceluiasi site sau ale altor site-uri cu continut asemanator, poate conduce la excluderea si/sau stergerea acestuia sau a tuturor site-urilor afiliate. Deghizarea ta la propunerea aceluiasi site mai mult decat o data nu este permisa.
Toate campurile sunt obligatorii !
URL:
Inclusiv http://
Titlul Site-ului (Maxim 50 caractere)
Intotdeauna opteaza pentru numele oficial al site-ului. Nu folosi majuscule. Exclude limbajul promotional.
Descriere (Maxim 250 caractere)
Nu scrie cu majuscule, nu folosi litere mari pentru substantive. Nu folosi o lista de cuvinte cheie. Nu iti folosi produsele. Nu scrie un text de vanzare.
Categorie
Inscrie la una dintre cele mai bune categorii posibile. Daca esti nesigur, te rog sa iti iei un timp suplimentar ca sa gassti cea mai potrivita categorie.
Adresa ta de eMail
Nota: Adresa ta de mail este folosita numai pentru a notifica editorul ca aici este un nou link gata sa fie verificat, si sa te notifice in legatura cu statutul cererii tale. Adresa ta de mail nu va fi folosita altundeva.
Confirmare
Ca sa ne ajuti sa facem distinctie intre sit-urile propuse de tine si cele substituite automatic de catre “robotii software” te rugam sa scrii literele si numerele aratate in casuta de mai jos. Caracterele posibile sunt litere mari de la A la Z si numere de la 0 la 9.


 

SiteIndex © Copyright 2009 2018
Powered by ADP